2008/09/08

O kokie vėjai Prancūcijoje?

Senokai nerašėm..mat nelabai ir įvyko kažkas ypatingo mūsų 'gyvenime su aitvarais'. Kol galiausiai atėjo atostogos, jas naudojame kitam dideliam Tarptautiniam festivaliui Diepėje (Dieppe) Prancūzijoje. Pasak Dalios: bus WOW, nerealu! :) Na matysim, mat rašau jau išvykimo dieną, kai mūsų sportiniai aitvariukai supokuoti. Tik vėlgi.. neaišku ar nebus gėda juos išvis išsitraukti, bo pamačius, ką patyrę specai išdarinėja, tai norisi jų aitvarus sulaužyti (berods apie svetimų aitvarų laužymą jau buvo minėta šiame blog'e).
Taipogi aplankysime Paryžių, o poto prie Atlanto vandenyno isikūrusiame miesteliūkštyje Dieppe grožėsimes dangaus turtais. Festivalyje susitiksim ir su mūsų jau tradiciškai 'vijezdų'* bendrakeleiviu Jurgiu.
Jei foto aparatas nepaves, jei vėjas bus geras tai kaip sakant we will keep you posted.. xabana! :P

* Vijezdas - žodis naudojamas įvairių sporto šakų fanų, kai vykstama į kitas vietas palaikyti savo komandos kai ji žaidžia ne namie. Mes šiuo metu nieko nepalaikom, bet vienaip ar kitaip atstovausim užsienyje LT, mat ir akreditacijas į renginį gavom :)

1 komentaras:

MaGnet`as rašė...

Hey. Buvom sendien su Jurgiu trumpam susibege tai skundesi, kad "vaikai" dar nieko neparase :) Laukiam nuotrauku ir "live" ispudziu. Uzimkit lozhes Jurgiui ir gero laiko