2008/06/06

Basingstoke kite festival June 7-8

Taip netycia gavosi, kad sugalvojau palekti iki sio festivalio.
Siandien as dar Londone, ryt jau judesiu link Basingstoke.
Taigi pirmieji keliones ispudziai...
Tiesioginis flylal skrydis vno-lnd turejo buti 6val ryte. Sikart nutariau isbandyti naujove - pries skrydi uzsiregistruoti internetu ir boarding bilieta issipausdinti. su tokiu bilietu oro uoste ejau tiesiai prie vartu. Deja, dar ir aitvara turejau :) Kai ji nuskanavo security isgirdau garsu klausima: Kieno cia meskere?! Sakau, cia mano aitvaras. Tada buvo iskviesta security vadove ir po malonaus pokalbio su ja apie aitvaro trapuma ir kaina, gavau leidima ji nestis i lektuva.
Skrydis velavo 1,5 val. I lektuva veze autobusas, kuris stojo prie keleto lektuvu, nes niekaip negalejo rasti to, i kuri turejo nuvezti. Vairuotojas pasitake ypac piktas ir reke ant lektuvus aptarnaujancio personalo kaskart sustojes. Galiausiai lektuva rado.
Ilipus, jame jau sedejo keleiviai skrendantys i Amsterdama. Buvo pranesta, kad pakeliui i Londona uzsusksim i Amsterdama isleisti keleiviu ir atsiprasyta uz nepatogumus.
Ieskojau savo A8 vietos, bet ten jausedejo teta, skrendanti i Amsterdama, kuri apreke mane, jog noriu ja ismesti is jos vietos. Jos boarding biliete irgi buvo A8. Galiausiai radau laisva vieta ir siaip taip susitalpinau su savo nesusilankstanciu Over'iu. Visgi didelis tas naujasis flylal boeingas.
Amsterdame isleido i ten skridusius keleivius, pranese, kad kiti lieka savo vietose, kol uzsipils degalu. Taciau tuoj pasirode kiti keleiviai, kurie skrido is Amsterdamo i Vilniu. Jiems buvo paaiskinta, kad teks skristi per Londona, nes tures mus isleisti ten.....
Na bet galiausiai po 7 valandu skrydzio pasiekiau londona!!!!!!!!!!!!!
netgi spejau psishopinti
ir zymiausius objektus apeiti, ir guinesso atsigerti.
Ryt laukia kelione i basingstoke. tikiuosi bus trumpesne. Pagal grafika turetu trukti pusvalandi traukiniu.

2 komentarai:

Polis rašė...

ej geras del French Connection.. zinojau kad tokia drabuziu linija yra nes ivedus french connection i google tikiesi garsaus NewTech gamybos aitvaro, o ten kazkokie drabuziai :)
faina nuotrauka

Anonimiškas rašė...

Na brangieji...
Puiku puslapiuka pakuret!!!
Pagarba.
p.s.Tai Dalyt, kaip ir dvynukais patapom:::) - jau dziaugiuosi irgi geltonu Overiuku!
Sekmes kelyje!
Arturas