2010/02/04

Skrendam be vėjo

Čia netikėtai gavom sporto salę, tad nedvejodami išsiruošėmė paskraidyti viduje su vadinamais indoriniais aitvarais. Prigriebėme Jurgį su jo indoriniu DoubleZero ir pirmyn ten, kur 'nepučia vėjas' :)

Sportinė apranga ir patogūs sportiniai bateliai yra praktiškai būtini, nes padirbėti su šiais aitvarais reikia kaip per gerą treniruotę.
Pirmą kartą normaliai išbandėme savo naująjį iTrix. Įspūdžiai puikūs. Žinoma reikia daug kantrybės ir treniruočių, bet aitvaras pamažu paklūsta ir pavyksta gan ilgai išlaikyti jį ore bei atlikti vis daugiau ir daugiau įvairių elementų ar žinomų triukų, kaip ir stunt aitvarais.
Vietoje galėjome palyginti ir du indoorinius aitvarus. Skirtumas tarp l'Atelier DoubleZero ir iTrix didžiulis: pastarasis žymiai mažesnis ir lengvesnis, tačiau sunkiau verčiasi, bet lengiau sklendžia ir reikia mažiau judesio.
Manau, kad tarp visų indorinių skirtumas yra didelis vien dėl to, kad čia valdymas yra itin jautrus ir su kiekvienu aitvaru čia per 4-5m stropas turi 'suaugti' vis kitaip.
Tikrai užkabino toks skraidymas, o ir laikas prabėgo taip greitai, kad buvome išprašyti iš salės :)

3 komentarai:

Visi keliai veda Kupiškin rašė...

Mesku sale :) idejai i kasi ?:)

Dalia rašė...

Butu super, jai sale butu imanoma dazniau gauti.
Bandziau musu iTrix tik antra karta, tai man indoor dar visiska mistika.
Drisciau nesutikti su tavim, kad iTrix sunkiai verciasi. Man kaip tik half axel i abi puses lengvai ir axel taip pat nesunkiai. Bet va paliepti aitvarui atsklesti i rankas arba bent jau manes link, tai net neisivaziduoju kaip, nors tau tai puikiai pavyko. Taigi, mano isvada, kad tik nuo piloto ir igudziu viskas priklauso :)

Anonimiškas rašė...

Sveiki,
O jus cia vilniuje? :) As irgi kartais "skraidau" saleje su Double Zero. bet dabar jau koks menuo sales nebegaunu :( butu faina susirasyti ir gal kur bendrai susimesti ir paskristi. man galit parasyti pm per 108.lt foruma, vardas augisr.
iki