2008/09/30

Palangos Tarptautinis Aitvarų Festivalis 2008: Dalia absoliuti varžybų nugalėtoja!

Mūsų svečias iš UK, Allanas išvažiuodamas, manęs paklausė: What you do when you finish practicing? ..nespėjus atsakyti jis permušė mane ir pats atsakė: 'Practice some more!'.
Taigi treniruotės šį kartą kaikam pasiteisino - Dalia tapo individualių ir porinių sportinių aitvarų pilotų skridimų nugalėtoja!!!
Kol aš kažką 'klepalinau' PAR'e, Dalia inirtingai (gal ji pavadintų kitaip) treniravosi :) Ilgai lauktos varžybos, svečiai teisėjai, puikus figūrų atlikimas bei grakštus ir paruoštas baletas - to užteko pergalei tiek individualiose tiek porinėse varžybose su Jurgiu. Nuoširdžiai sveikinam ir jį.
Turiu pažymėti, kad tenkinausi kuklia 6 vieta iš 11 dalyvių :D bet bene svabriausia vienaip ar kitaip yra būtų įvertintam ir žinoti, kokį taškų skaičių esi surinkęs varžybose, kad galėtum rezultatą tik gerinti.

Festivalis susiklostė visai smagiai. Buvo tikrai nemažai žiurovų ir tikiuosi, kad dauguma liko patenkinti. Vienaip ar kitaip ir mes su Dalia prisidėjome prie Festivalio organizavimo - buvo tikrai smagu.
Daugiau info galite rasti čia, nuotraukų - čia. Bei kitoje media.


Allano patarimai Daliai porinėse varžybose. Džiugu, kad mūsų svečiai iš UK negailėjo mums pamokymų, patarimų, ypač antrą varžybų dieną.
Varžybų teisėjai (iš kairės): vokiečiai Oliver Fischer, Grischa Koenig (www), bei britai Allan'as ir Marilyn Pothecary.
Front'as ruošiasi pasirodymui.. spėkit, o kas pas jį galinėje kišenėje? :D Tiesiog negalėjau neįdėti šitos nuotraukos!
Tikrai taip! Tai buvo linksmiausias pasirodymas.. French Connection broliai - Polis ir Front - Vytautas ir Nerijus.. ekspromtu nusprendėm dalyvauti.. Kas matė, kas mums gavosi tai juokėsi, kas nematė gali pamatyti paanalizavę varžybų rezultatus :)

'It is all about fun!'
Nuostabius ir grakščius baletus demonstravo Allan'as ir Merylin arba 'Close Encounters'.
Howard'as Michael'as su vienu iš Peterio Lynn'o aitvarų Palangos papludimyje. Neapsakomai kuklus ir paprastas žmogus, kuris yra vienas iš brolių turinčių ir valdančių bene didžiausią aitvarų e-parduotuvę UK - kiteworld.co.uk
Norėjau įdėti šią nuotrauką, nes tai bene gražiausias man matytas 'lifteris' - aitvaras pakeliantis į orą kitus pripučiamus (inflatable) aitvarus.

Labai didžiuojuosi Dalia ir tai galbūt pirma mažytė saldi pergalė jos ir kartu visų mūsų aitvarų karjerose arba kaip ir vadinasi šis blogas - 'gyvenime su aitvarais'.

Kolkas nėra nuotraukų, kur Dalia buvo paskelbta laimėtoja, bet tikiuosi jas gausime (berods iš Tures).

3 komentarai:

MaGnet`as rašė...

Hey, aciu uz reportaza, nuotraukas ir nuorodas. Dar karta sveikinu Dalia. Po jos pasirodymo nekilo abejoniu, kad griz "su medaliu".
Del lifterio...turiu tos pacios serijos mazesni (cia berods 36 pedu, pas mane 14). Jei idomu ar siaip sugalvosi kazka paveikt su juo - kontaktus turi. Rades laiko imesiu i bloga savo atostogu savaites apzvalga, bus ir nuotrauku su sled'u ant kopos.
Sekmes

Anonimiškas rašė...

Manau mes labai pelnytai uzemem garbinga 3chiaja vieta... :)

nais reportazas

Jurgis 108 rašė...

Pradzia padaryta.
Nauji metai, naujas ratas - festivaliai, varzybos Europoje ir rugsejo antroje puseje renkames i antra Tarptautini aitvaru festivali.
Man patinka buti 1-oje vietoje :)